Resum To Kyma. Rescat al mar Egeu

Resum To Kyma. Rescat al mar Egeu



To Kym . Rescat al mar Egeu  explica  que un  equip de socorristes catalans que s'han instal·lat a l'illa grega de Lesbos ayudant a  salvar vides al mar Egeu. Famílies senceres, amb nadons i avis, aquestes persones es  juguen la vida diàriament  per arribar a Europa fugint de la gerra  de Síria. aquesta travessia la fan atravesant el mar que separen la costa turca de l'illa de Lesbos en llanxes o en vells vaixells de fusta en desús pagat molts dines , les màfies s'aprofiten de la necessitat dels refugiats i s`han convertit en una indústria milionària davant la incompetència d'Europa.


Els socorristes que reben amb el  braços  oberts a les persones que arriben a la costa  per poder  ajudar-los,  van donar la benvinguda als periodistes  i es van mostrar molt  amables amb ells. Ajudant mostrar a la gent que els  refugiats pateixen molt i que   l'opinió pública  es molt important per que el   governs fes alguna cosa  si  això , si passa, s'hi pugui trobar una solució.


Si les persones  que vam començar, amb molts pocs diners han pogut fer això, què pudiran fer amb la ajuda de mes  col·laboradors i ONG  . En un tros del documental els mateixos periodistes deixaven el seu treball de banda  per ajudar a rescatar nens refugiats .

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/sense-ficcio/to-kyma-rescat-al-mar-egeu/video/5579941/


Comentarios

Entradas populares de este blog

Premi català de l’any

Los Diablitos - Los Caminos De La Vida 1996

Poema